CLUB PIGMENT

CLUB PIGMENT

Midden 2014 zijn we bij Pigment met Club Pigment gestart. Club Pigment is een plaats waar onze bezoekers, vrijwilligers en werkers in dialoog gaan over de buurt, het leven, onze vereniging, de politiek, enz .

Twee methodieken komen hierbij samen. Enerzijds krijgen deelnemers via de vergaderingen van Club Pigment de kans om hun zorgen en lasten, maar ook hun dromen met anderen te delen, en samen te kijken naar collectieve oplossingen en antwoorden om vooruit te gaan. Anderzijds evolueert Club Pigment naar een participatieve stuurgroep, waarbij deelnemers mee vorm geven aan onze vereniging en hiervoor een duidelijk mandaat meekrijgen, alsook de nodige verantwoordelijkheid om zelf bij te dragen aan de opstart van nieuwe projecten.

De opmerkingen en aandachtspunten die binnen de vergaderingen van Club Pigment naar boven komen, worden op hun beurt besproken binnen de teamvergadering en stuurgroep van Pigment. Zo wordt de werking en de lopende projecten op permanente basis geëvalueerd en bijgestuurd indien nodig.