MAWDA – 40 dagen rouw

MAWDA – 40 dagen rouw

Als teken van rouw en protest nodigt de Coordination Semira Adamu u uit op een samenkomst aan de voorzijde van het Justitiepaleis van Brussel. Breng een stuk kinderkleding mee, we zullen het ophangen aan een wasdraad. #Justice4Mawda

Mawda was twee jaar oud, ze werd geboren in Duitsland. Op 18 mei werd ze gedood door een kogel in het hoofd op een stopplaats langs de snelweg E42 na een achtervolging door de politie. Het doden van Mawda werd mogelijk gemaakt door de Europese immigratiepolitiek, toegepast door de regering Michel. En diezelfde politiek, en de verwerpelijke ideologie die erachter schuilt, zorgde 20 jaar geleden voor de dood van Semira Adamu.

De « Coordination Semira Adamu » betuigt haar meest innige deelnemeing aan de familie en naasten van Mawda. En ze roept een nationale rouwperiode van 40 dagen uit vanaf maandag 21 mei.

Mawda zal nooit kleren dragen groter dan dan maat 104 cm.

http://www.semiraadamu2018.be/

Een reactie achterlaten