Solidariteitsmars met Families zonder wettig verblijf 17/5/2017 13u

Solidariteitsmars met Families zonder wettig verblijf 17/5/2017 13u

We zijn een groep Brusselse Families zonder wettig verblijf, die dagelijks strijden om een waardig leven voor onze kinderen te garanderen. Vandaag weigeren we om nog langer anoniem te blijven, te lijden in stilte, uitgesloten te worden en slachtoffer te zijn van een stigmatiserende en xenofobe politiek.
Deze woensdag 17 mei komen we op straat om ónze realiteit zichtbaar te maken. Met deze solidariteitsmars willen we België aanklagen voor het niet respecteren van de Internationale Conventie van de Rechten van het kind. Kom ons steunen door mee te stappen en spreek je uit tegen de repressieve migratiepolitiek van België die ons (allen) raakt!

Afspraak om 13u metro IJzer – aan uitgang Heliport, voor de Boerderij van het Maximiliaanpark

Event op FB

Nous sommes un groupe de Familles Bruxelloises en séjour irrégulier, luttant quotidiennement afin de garantir une vie digne pour nos enfants. Aujourd’hui nous n’acceptons plus de subir en silence, de rester dans l’anonymat, de nous faire traiter comme des non-désirés, d’être victimes d’une politique stigmatisante et xénophobe .
Ce mercredi 17 mai nous sortirons dans la rue afin de rendre visible nos réalités. Avec cette marche de solidarité nous dénonçons le non-respect, par la Belgique de la Convention Internationale des Droits de l’Enfant. Venez apporter votre soutien en marchant avec nous pour dénoncer la politique migratoire Belge répressive qui nous touche (tous) !

RDV à 13h metro Yser – sortie Héliport, devant la ferme du parc maximilien

Een reactie achterlaten